Aan wie geeft Noah zijn boot, mocht hij Utopia verlaten?

Aan wie geeft Noah zijn boot, mocht hij Utopia verlaten?

José, Noah en Beau zaten afgelopen avond te praten in de salon. Op een gegeven moment vraagt José zich af wie Noah zijn boot gaat erven mocht hij maandag weggestemd worden uit Utopia. Ja goeie, er gaan wel wat namen door mijn hoofd. Maar ik moet er nog wel even goed over nadenken reageert Noah daarop. Maar je hebt een gegadigde voor het bootje? Anders bied ik me wel aan hoor gaat José verder. En vraagt daarna of Beau ook interesse heeft om in de boot te slapen. Beau laat weten dat dit niet het geval is, maar dat Chipp dit volgens haar wel graag zou willen. Hij stond er toch niet helemaal achter om bij de tweeling te gaan slapen voegt ze eraan toe. José vraagt waarom Chipp het dan toch gedaan heeft. Zodat jij dichter bij de wc ligt glimlacht Beau. Dit vindt José op haar beurt een heel lief gebaar. Chipp heeft tegen mij gezegd dat het net goed ging tussen hem en de tweeling en dat hij dat graag zo wil houden. En mocht er een ruzie ontstaan, kan hij natuurlijk nergens heen laat Beau verder weten. Noah zegt dat hij met Chipp gaat praten over het eventueel erven van zijn boot. Eerst maar even afwachten of hij maandag daadwerkelijk weggestemd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *