Billy en Johan zijn weer onafscheidelijk

Billy en Johan zijn weer onafscheidelijk

Afgelopen avond hebben Billy en Johan het eindelijk goed gemaakt met elkaar. In de avond waren de twee alweer onafscheidelijk.

Billy moet nog een keer kwijt dat de wijze waarop hij haar heeft aangepakt goed voor haar is. Ik ben vaak gewend dat ik met mijn mooie blauwe ogen dingen op kan lossen vervolgd ze tegen Johan. Johan laat duidelijk weten dat hij daar niet intrapt. Dat is ook weleens goed voor mij, ik moet alleen even leren hoe ik daarmee om moet gaan. Ik voelde me net een kleuter van zestien, ik wist niet waar ik het zoeken moest laat Billy hem weten. En vraagt hem of hij verdrietig zou zijn als zij wordt weggestemd. Tuurlijk zou ik dat wel kut vinden antwoordt Johan schouderophalend. En voegt eraan toe dat Billy erg volwassen met de situatie omgaat en hij had dat niet verwacht. Ik zag hoe het je raakte en jij weet niet hoeveel ik om jou geef gaat Billy verder. Je hebt de brief niet gelezen. Je hebt echt geen idee hoeveel plek je inneemt in m’n hart. Johan lacht naar haar en vraagt haar of ze meegaat naar het cordwood. Dan kan je horen waarvoor je op de bank komt zegt hij grinnikend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *