Billy vindt dat Johan hun ruzie goed heeft aangepakt

Billy vindt dat Johan hun ruzie goed heeft aangepakt

Billy heeft het goedgemaakt met Johan en natuurlijk besluit ze dat afgelopen avond aan een aantal mede bewoners te vertellen. Als eerste doet ze dit aan Cemal. Terwijl Cemal Billy een high five geeft vraagt hij of Johan naar haar is toegekomen. Billy schudt haar hoofd en antwoordt dat zij bij hem op schoot ging zitten en Johan meteen in de lach schoot. En voegt eraan toe dat ze zo ongelooflijk blij is. Romy, Romy, Johan en ik hebben het goedgemaakt schreeuwt Billy daarna al huppelend door de loods. Romy het niet geloven en slaakt een kreet. Dolblij vertelt Billy haar  hoe het gesprek is gegaan. Fay en Beau komen er ook bij staan, ze zijn heel blij voor Billy. Hij heeft het echt heel goed aangepakt, dit is heel goed voor mij laat Billy haar mede bewoners weten. Fay vraagt of Johan wel beseft dat je met deze stemmen naar huis kan gaan. Billy knikt ja en zegt hen dat Johan zei dat dit soort dingen gebeuren als ze hem kwetst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *