Billy en Johan begraven na lange tijd eindelijk de strijdbijl

Billy en Johan begraven na lange tijd eindelijk de strijdbijl

Afgelopen avond hadden Johan en Billy eindelijk een gesprek met elkaar. Dit keer wilde Johan dus wel met haar praten.

Wil je alsjeblieft weer mijn vriendje zijn? begint Billy het gesprek met Johan terwijl ze op zijn schoot neerploft. Nee ik meen het serieus, het spijt me echt voegt ze eraan toe terwijl ze een rode deken over haar hoofd trekt. Johan vraagt haar of ze dit doet omdat ze haar fouten moet toegeven. Terwijl Billy de deken laat zakken kijkt ze Johan diep in de ogen en zegt ze dat het nooit haar bedoeling is geweest om hem te kwetsen. Je weet dondersgoed dat ik om je geef en meer dan dat voegt ze eraan toe. Johan antwoordt dat ze daar volgende keer dan rekening mee moet houden. Want anders moet je de consequenties van je acties dragen benadrukt hij.  Dus nu ga ik waarschijnlijk naar huis zegt Billy een beetje sip. Ben je nu blij vraagt ze. Johan kan een lach niet onderdrukken. De stemmen zijn terecht maar ik wil gewoon mijn vriendje terug want jij bent echt belangrijk voor me benadrukt ze nogmaals. De twee maken het goed maar toch geeft Johan haar één boodschap mee, Don’t f*ck with me, because I f*ck with you.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *