José zet de grap voor de ladies night in werking

José zet de grap voor de ladies night in werking

Enige tijd geleden hebben Demi, Fay, José en Romy bedacht om een grap uit te halen met de mannen die Ladies Night organiseren. Op de dag van Ladies Night zullen de vrouwen namelijk een avondje uit eten gaan, als prijs van de kookwedstrijd die ze hebben gewonnen. José bedacht daarop dat het wel leuk zou zijn als de mannelijke bewoners denken dat het etentje plotseling niet doorgaat. Daardoor moeten de vrouwen dan wel aanwezig zijn tijdens Ladies Night, wat de mannen natuurlijk niet willen. Vanmiddag belt José naar kok John, om hem bij de grap te betrekken. Ze vraagt aan de kok of hij kan meehelpen met de grap en een mail kan sturen waarin hij het etentje afzegt. Gelukkig vindt John het een goed idee en hij belooft vanavond of morgen een mail te sturen. Blij met deze samenwerking, vertelt José het plan aan Linda en Madilia. De twee vinden het een geweldig idee van José. Met z’n drieën liggen ze al dubbel als ze denken aan de reactie van de mannen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *