Moet René een schadevergoeding aan een bedrijf betalen?!

Moet René een schadevergoeding aan een bedrijf betalen?!

Als Chipp een brief openmaakt en de inhoud voorleest aan zijn mede bewoners ontstaat er meteen commotie. Billy, Romy en de tweeling staan in de loods en kijken elkaar met grote ogen aan. Jacco snelt zich naar buiten om René naar binnen te halen. Kunnen wij even bij elkaar komen, er is iets heel ergs zegt hij met serieuze stem. Cemal en René, die op dat moment met elkaar zitten te praten lopen meteen mee. Wanneer iedereen in de loods is wordt duidelijk dat de brief eigenlijk is bedoeld voor René. Hij heeft een officieel bericht gekregen van een bedrijf. De eigenaar heeft op de website van de bewoners iets verontrustends heeft gezien, namelijk een regelrechte kopie van zijn eigen website. Waar het bedrijf precies op doelt is ons een beetje onduidelijk. Uiteraard is de schrijver van de mail niet blij met het plagiaat dat René volgens hen heeft gepleegd. Alle bewoners zijn in rep en roer, er ontstaat commotie of er geld betaalt moet worden aan deze partij. René zelf reageert rustig op alle ophef. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 17:29

    Tja, dat is nou net iets voor rene, hij denkt dat hij alles weet en kan, maar hij kan nog geen muis maken, al doe je hem het vel er ook bij. Rene hoort niet in utopia , hij verziekt het voor het hele programma.

  2. anneke at 22:44

    Een persoonlijke brief die geopend word door een mede bewoner .
    Vind niet dat hoort , zoals ook de mail gelezen word door andere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *