Billy gaat geen moeite meer doen om het goed te maken met Johan

Billy gaat geen moeite meer doen om het goed te maken met Johan

Nadat Romy een gesprek met Johan heeft gehad gaat ze richting Billy om daar verslag uit te brengen. Billy ziet haar al aankomen en vraagt verwachtingsvol of ze met Johan kan gaan praten. Doe maar niet, er valt gewoon geen land mee te bezeilen laat Romy hoofdschuddend weten. En vertelt hoe haar gesprek met hem verder is gegaan. Als ze ook nog vertelt dat Johan voorlopig niet met haar wil praten valt dat Billy rauw op haar dak. Voorzichtig vertelt Romy dat Johan in het gesprek zei dat het wel komt maar dat het eerst een beetje moet slijten. Billy knikt afwezig op deze informatie. Ook heb ik gevraagd of het wel weer goed komt tussen hem en Billy. Daar antwoordde hij op dat het nooit meer zo wordt zoals het was voegt ze eraan toe. Oké reageert Billy zachtjes. Teleurgesteld laat ze weten dat ze het heel jammer vindt maar nu ook geen moeite meer gaat doen om het goed te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *