Madilia vindt dat Chipp een vieze actie heeft uitgehaald en noemt hem een rat

Madilia vindt dat Chipp een vieze actie heeft uitgehaald en noemt hem een rat

Na de stemronde van vandaag blijft het nog lang onrustig in Utopia. De gesprekken gaan voornamelijk over de stemming en de onvrede hierover. Madilia uit ook haar frustraties in haar beautysalon bij Beau, Noah en Romy. Ze is woest en met een trillende stem laat ze weten wat haar dwars zit. Ik vind Chipp echt een rat zegt ze boos. Ik kan er niet bij dat ik door hem weer genomineerd ben. Het is niet dat hij bakken vol met geld verdient. Hij hangt altijd op de bank gaat ze verder. Dat hij wel op mij stemt om mijn productiviteit, gaat mij pet te boven. Ik vind het een vieze actie en hij past niet in mijn Utopia benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Beau, Noah en Romy horen Madilia haar geraas aan en knikken instemmend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *