Noah, Billy en Madilia zijn de genomineerden

Noah, Billy en Madilia zijn de genomineerden

Tijd voor de stemronde! Dit keer een bijzondere stemming, want voor het eerst heeft er iemand vrijstelling namelijk Fay. Of iedereen zich hier werkelijk aan gaat houden is nog niet duidelijk… Elke bewoner heeft drie stemmen te verdelen. Daarnaast zullen er ook drie publieksstemmen worden uitgedeeld. Minder stemmen in totaal dan normaal, want de bewoners zijn op dit moment met z’n 14en. Zoals gewoonlijk verzamelen de bewoners zich op de banken en wachten ze gespannen af. Dit keer neemt Linda de presentatie op zich. Ze loopt richting de brievenbus om de envelop met de publieksstemmen op te halen. Weer terug in de loods doet ze de zwarte envelop met de publieksstemmen open. De eerste is voor Billy, wat ze al had verwacht. De tweede is voor Romy, wat roept ze verbaasd. Ze kan het niet geloven. Ook de andere bewoners zijn geschokt. En de derde publieksstem is voor Fay.

Dan mogen de bewoners zelf stemmen. Billy begint met het verdelen van haar stemmen. Hard werken loont begint ze haar verhaal. En richt zich op Fay en ze vindt dat ze de vrijstelling in alle eerlijkheid heeft verdiend. Daarom zal ze niet op haar stemmen, terwijl ze wel vaak gebotst zijn. Ik zou het liefst twee mensen een schop onder de kont geven, namelijk Linda en Madilia. Kom op, gaan met die banaan voegt ze eraan toe. Maar toch stem ik niet op jullie. Ik geeft drie stemmen aan Noah, aangezien hij naar huis wil.  Ik denk niet dat dit de beste keuze is voor jou voegt ze eraan toe.

Daarna is Demi aan de beurt. Ze weet dat Noah niet meer gelukkig hier is en geeft daarom twee stemmen op hem. De derde stem gaat naar iemand die volgens haar niet productief genoeg is en stilstaat. Ze geeft daarom één stem aan Madilia. Ik denk dat je op zoek moet gaan naar wat je echt hier wil doen benadrukt ze. Vervolgens mag José voor het eerst haar stem uitbrengen. Ze doet haar verhaal en legt uit dat ze het spannend en moeilijk vindt. De laatste dagen botert het niet zo tussen mij en Billy. Vandaar dat ik één waarschuwingsstem aan haar geeft. En heb ook besloten om nog een waarschuwingsstem te geven aan Chipp. Want ik vind dat hij een schop onder zijn kont nodig heeft. De derde zou eigenlijk naar Fay gaan, maar nu ze vrijstelling heeft, kan dit niet meer. Daarom geeft ze één stem aan Demi, maar hij is bedoeld voor de tweeling.  Ik vindt dat ze vaak uit hun vel springen, dit is niet altijd nodig.

Romy loopt naar voren, nog steeds in shock door de publieksstem die ze heeft gekregen. Ze noemt degenen op aan wie ze heeft gedacht om op te stemmen Madilia en Johan. Maar ik stem op iemand die hier klaar is vervolgd ze haar verhaal. Haar stem begint te trillen en de tranen springen in haar ogen. Drie stemmen op Noah. Beau is de vijfde die haar stem moet uitbrengen. Ze spreekt Linda, Madilia en Johan aan. Toch gaan haar drie stemmen naar Noah. Hierna is Fay aan de beurt. Ze heeft besloten om haar stemmen te verdelen. Twee stemmen gaan naar Noah. Dit omdat ze hem gunt om naar huis te gaan. De derde stem gaat naar Madilia. Ik wil niet dat je naar huis gaat, maar het is een motivatiestem legt ze uit.

Dan brengt Madilia haar stem uit. Ik heb vooral gekeken naar positiviteit in de groep begint ze. Ondanks het feit dat Fay vrijstelling heeft gekregen, besluit ze zich hier niet aan te houden. Ik hoef me niet te houden aan een wedstrijd, niemand bepaald op wie ik wel of niet stem benadrukt ze. En geeft twee stemmen aan Fay. De derde stem gaat naar Noah. Als laatste van de vrouwen gaat Linda. Ze geeft Noah twee stemmen. En ook zij laat weten dat ze niet de wedstrijd zal volgen en ze geeft ook Fay één stem.

Dan mogen de mannelijke bewoners hun stem uit brengen. Chipp begint en legt uit dat hij vindt dat de stemmingen niet bedoeld zijn om iemand naar huis te stemmen die dat wil. Daarom zal hij niet op Noah stemmen. Hij richt zich op Madilia. Hij vindt dat ze te weinig doet, drie stemmen op Madilia. Cemal neemt het woord over. En geeft een stem aan Billy, aangezien ze de laatste tijd flink zijn gebotst. Hij vindt het jammer dat Noah nu al Utopia wil verlaten. Toch gunt hij het hem en geeft twee stemmen aan hem. De volgende is Johan. Ook voor hem is het zijn eerste stemming. Ik ga altijd mijn eigen weg laat hij stellig aan de groep weten. En richt zich vervolgens op Billy. Je hebt mij gekwetst. En ga vol op jou.

Jacco loopt hierna naar voren. En zegt dat hij eerst op Linda wilde stemmen. Maar je hebt geluk gehad, want natuurlijk gun ik Noah om naar huis te gaan. Nou wat kan je trots op jezelf zijn drukt hij hem op het hart. En geeft alle drie zijn stemmen op Noah. Hierna is Noah zelf aan de beurt. Hij bedankt de groep voor de stemmen. Momenteel voelt hij zich niet meer fijn en thuis in Utopia. Dan richt hij zich op Madilia. Kom op meissie, pak op wat je kan motiveert hij haar. En geeft één stem. Daarna kijkt hij Linda aan. Ik weet dat je niet wil dat veel mensen het hier over hebben begint hij. Toch besluit ik het om het hardop te zeggen. Ik wil je motiveren en ervoor zorgen dat je jou persoonlijke doel haalt, afvallen. En geeft twee stemmen aan haar.

René is de volgende. Hij heeft afgelopen tijd veel issues gehad met bepaalde mensen. Dit vindt hij jammer en benadrukt dat hij zijn best doet. Maar soms het gevoel heeft dat het niet gewaardeerd wordt. Beau ik vind je echt top maar ik heb het gevoel dat je me ontwijkt zegt hij dan tegen haar. En geeft haar één stem. Daarna richt hij zich op Chipp. De laatste tijd is het helemaal fout gegaan tussen de twee en hij geeft hem ook één stem. De derde stem gaat naar Billy. Hoewel ze een goed gesprek hebben gehad gisteren, had hij gewild dat ze iets eerder haar oprechtheid had getoond aan hem.

Dan loopt Linda weer naar voren. Ze lijkt een beetje van slag maar laat toch de uitslag weten. Noah, Billy en Madilia hebben de meeste stemmen en zijn de genomineerden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Hans at 14:56

  Het systeem van stemmen deugd ook niet . Zo krijg je veel te veel complotjes .
  Iedere maand stemmen net zoals in het begin is veel beter .
  Wat nog beter zou zijn is blind stemmen .

 2. Angelique at 17:20

  Nou, goh wie zal Utopia verlaten? Ik hoop zo dat Billy gaat, maar natuuuurlijk zal Noah naar huis worden gestuurd. Het wordt echt saai.

 3. Else at 13:28

  Jeetje, wat een uitslag. Noah de meeste stemmen. Noah was toch wel gegaan! Echt érg, nu gaat Billy nóg niet weg, dat zul je zien! Ténzij de nieuwe bewoner zelf ook ziet dat Billy er beter uit kan gaan, en daar hoop ik stilletjes toch nog op…en Billy zelf zou het moeten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *