Fay vindt het niet eerlijk dat Linda de stemronde mag presenteren

Fay vindt het niet eerlijk dat Linda de stemronde mag presenteren

De stemronde gaat bijna beginnen. De afgelopen stemrondes heeft Billy de presentatie op zich genomen. Dit hield in dat Billy voor, tijdens en na de nominaties de boel aan elkaar kletste. Deze keer heeft ze het stokje overgedragen aan Linda, iets wat niet bij iedereen in goede aarde valt. Demi en Fay zonderen zich buiten af terwijl Billy binnen met Linda de presentatie van de nominaties bespreekt. Moet ik iets voorbereiden vraagt Fay zich hardop af. Het is inmiddels geen geheim meer dat de tweeling het spannend vindt om voor een groep te spreken. Demi denkt dat ze beter vanuit haar gevoel kan praten, Fay zet toch liever iets op papier. Als de twee weer binnenkomen hoort Fay dat Linda de presentatie gaat doen, terwijl zij dit ook graag had gedaan. Wat oneerlijk roept ze uit.  Maar lang maakt ze zich niet druk. Fay heeft andere dingen aan haar hoofd, zoals wie er genomineerd wordt. Ze heeft vrijstelling maar toch is ze er niet gerust op. Als ik toch stemmen krijg reageren we niet. Niet lachen, niks zeggen, gewoon laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:35

    Die meiden komen niet eens uit hun woorden als ze de stemmen gaan geven.
    Net ook weer alle twee haperen ze en krijg je te horen nauw ja weet je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *