Billy barst in huilen uit door het gedoe met Johan

Billy barst in huilen uit door het gedoe met Johan

Tijd voor een portie drama zo vlak voor de stemronde. De ruzie met Johan begint Billy echt dwars te zitten en hoewel ze net heeft besloten om niet op hem te stemmen, begint ze vlak daarna toch weer te twijfelen. Met Demi, Beau en Romy bespreekt ze dit. Ik kan niet vier maanden met iemand leven die me negeert zegt ze stellig. Daarnaast heeft ze sterk het gevoel dat Johan drie stemmen aan haar gaat geven. Demi adviseert, net als Romy dat Billy de eer aan zichzelf moet houden en bij haar eerste keus te blijven. Plotseling barst Billy in tranen uit. Het doet haar pijn dat Johan zo boos op haar blijft en het vertikt om met haar te praten. Zelfs op de brief die ze aan hem heeft gegeven, heeft hij niet gereageerd. Ik word er schijtziek van voegt ze er snikkend aan toe. Beau begrijpt Billy haar verdriet en legt aan haar uit dat Johan nou eenmaal koppig is en alleen hij zijn gedrag kan veranderen. Hier is Billy het mee eens maar dat het juist haar maatje is die zo doet, vindt ze erg vervelend. Maar is het dan wel echt je maatje vraagt Romy wijs. Hier begint Billy nu ook erg aan te twijfelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ina at 12:47

    Ja en mevrouw Billy heeft de hele club daar in haar macht. Is net wat José al zei ze zijn bang voor haar. Hopelijk gaat ze eruit. Maar zal wel weer niet het geval zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *