Billy heeft alweer irritaties door Johan, gaat ze vol op hem stemmen?

Billy heeft alweer irritaties door Johan, gaat ze vol op hem stemmen?

Afgelopen avond deed Billy er alles aan om vrede te sluiten met Johan. Ze had zoveel spijt van haar actie dat zij hem een brief schreef om haar excuses aan te bieden. Na een nachtje slapen lijken de irritaties echter toch weer terug te zijn. Johan heeft Billy haar MP3-speler nog en die vraagt zij terug. De weinig enthousiaste ja die ze krijgt als antwoord, valt duidelijk niet goed. Heel fijn. Zo fijn als je met mensen woont die je negeren voegt ze eraan toe. Romy adviseert Billy haar mond te houden maar dat is ze niet van plan. Ik zeg wat ik denk voegt ze eraan toe. Het voorval lijkt ervoor te zorgen dat Billy haar pijlen in de stemming weer op Johan richt. En ook vol zo laat ze weten. Romy denkt op haar beurt dat zee beter kan afwachten wat Johan doet tijdens de stemming en dan pas haar beslissing moet maken. Stemmen uit emotie kan volgens haar later nog weleens voor spijt gaan zorgen. Romy haar woorden hebben uiteindelijk effect. Ik moet het ook eigenlijk niet doen. Ik ga het niet doen reageert Billy. Hoewel Billy niet op Johan stemt, verwacht zij wel stemmen van hem. Drie stuks zelfs. Over enkele uren gaat blijken of Billy haar verwachting uitkomt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *