De stemronde begint over een paar uur!

De stemronde begint over een paar uur!

Een nieuwe dag is begonnen! En vandaag zal het een extra spannende dag zijn, de stemronde staat namelijk op het programma. Je kunt overigens NIET meer nomineren. De bewoners zijn langzaamaan ook weer aan het ontwaken. Noah is als eerste wakker, niet veel later openen ook Beau en Billy hun ogen. Wordt een pittig dagje, Noah zegt Beau als ze hem achter de computer ziet zitten. Noah is het hiermee eens. Vervolgens wil Beau weten hoe het met Noah gaat. Gisteren had hij het zwaar en hij dacht er zelfs aan om naar huis te gaan. Met dikke ogen kijkt hij haar aan, zonder wat te zeggen. Ondertussen zijn ook de andere bewoners opgestaan. Ik ben bloednerveus zegt Billy doelend op de stemronde maar ook op haar operatie die morgen op de planning staat. Beau en Cemal beginnen hun dag in de gym maar ook hier zijn de stemronde een onvermijdelijk onderwerp. Cemal vertelt dat hij meerdere mensen in zijn hooft heeft maar waarschijnlijk toch op één persoon zal stemmen. Wat later speculeren Romy en Billy over de publieksstem. Ik vind het eigenlijk helemaal niet erg om die te krijgen zegt Billy. Ze verwacht er één voor zichzelf maar denkt ook dat Madilia of Linda er ook één zal krijgen. Voor Jacco en Chipp begint de dag met iets minder spanning. De twee ontvangen hun post en beginnen beiden vrolijk aan het lezen van alle lieve berichten die ze hebben ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *