Noah denkt erover om Utopia te verlaten

Noah denkt erover om Utopia te verlaten

Na een hectische dag vol discussies en ruzies, hebben Noah en Jacco een gesprek bij vogel village. De twee hebben een serieus gesprek, want Noah denkt erover na om Utopia te gaan verlaten. Al een paar weken loop ik met mijn ziel onder mijn armen laat Noah aan Jacco weten. Ik haal geen energie meer uit de dingen die ik doe en ik mis de buitenwereld enorm voegt hij eraan toe. Jacco begrijpt wat zijn mede bewoner bedoelt maar vraagt zich wel af waar dit ineens vandaan komt. Met man en macht probeert hij Noah over te halen om te blijven. Je kan andere dingen zoeken om je energie uit te halen stelt hij voor. Noah twijfelt. Hij voelt zich op dit moment erg alleen en heeft het gevoel dat niemand hem zou missen als hij weg is. Zien we Noah binnenkort vertrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *