Billy schrijft een brief naar Johan

Billy schrijft een brief naar Johan

Aangezien Johan nog steeds niet met Billy wil praten, doet Romy een poging. Als Johan aan haar laat weten dat hij nog steeds niet bereid is om Billy te vergeven, loopt Romy weer naar Billy. In het penthouse praten de twee over de situatie. Billy is nog steeds erg emotioneel en laat weten dat ze hem nooit had willen kletsen. Dit begrijpt Romy en ze denkt dat Johan iets meer tijd nodig heeft om te ontdooien. Billy besluit een brief te schrijven aan Johan, waarin ze alles rustig kan uitleggen. Misschien dat hij haar zo wel vergeeft… Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *