Cemal probeert Johan te overtuigen met Billy te gaan praten

Cemal probeert Johan te overtuigen met Billy te gaan praten

Zojuist hebben Cemal en Billy een goed gesprek gehad en hebben het weer goed gemaakt. De twee zijn ze blij dat het weer goed is. Cemal gaat nu met Johan praten in de hoop dat hij en Billy het ook weer goed kunnen maken. Je hebt excuses gehad toch? begint Cemal tegen Johan. Voor excuses kan je niks kopen, laat Johan onverschillig weten. Ik vind dat je bepaalde dingen niet kan zeggen, dan is het gewoon klaar, ik ben nogal principieel voegt hij eraan toe. Bam, morgen drie stemmen, en klaar benadrukt hij. Cemal is naar eigen zeggen ook principieel maar ook menselijk en wil geen mensen kwetsen. Johan wil mensen ook geen verdriet doen maar vindt dat Billy hen wel verdriet heeft gedaan. Ik vind dat Billy met alle winden meewaait, inclusief grote krokodillentranen. Cemal doet zijn best om Johan op andere gedachten te brengen maar slaagt er niet in. Johan blijft bij zijn standpunt en geeft morgen al zijn stemmen aan Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:24

    dus een excuus en alles moet maar weer goed zijn. ja effe krokodillentranen erbij , een knuffel en we gaan weer gewoon verder. zijn en blijven ze nou allemaal gek daar.

  2. Else at 20:29

    Dat is een goed idee Johan. De anderen krabbelen al weer terug??? Dat is géén goed idee!

    Hopelijk de publieksstemmen zoveel mogelijk op Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *