Cemal en Billy maken het ook goed na een emotioneel gesprek

Cemal en Billy maken het ook goed na een emotioneel gesprek

Nadat Billy het met René heeft goed gemaakt besluit ze ook nog het gesprek met Cemal aan te gaan. Ze zoekt hem op en vertelt dat de spanning tussen hun niet lekker voelt. Ik kan echt even niet meer zegt ze, waarna de twee naar buiten lopen. Het afgelopen weekend is het flink gebotst tussen Billy René, Cemal en Johan. Billy heeft veel tranen gelaten om het voorval en wil het graag uitpraten met Cemal. Ze begint met haar hand in eigen boezem te steken en geeft toe dat het niet slim is dat ze bepaalde dingen over Cemal en Johan heeft gezegd. Als ik het dan achteraf terug hoor dan heb ik daar spijt van voegt ze eraan toe. Maar ook Cemal vindt dat hij niet netjes heeft gehandeld. Dat wat wij hebben gezegd, dat zeg je niet over vrienden voegt hij eraan toe. Het is niet goed te praten. Het was laf reageert Billy. De twee belanden in een emotioneel gesprek waarin de ruzie uitvoerig wordt besproken. Ze komen tot de conclusie dat ze allebei veel spijt hebben van wat er is gebeurd en dat ze hun Utopia allebei niet voor zich zien zonder elkaar. Ik ben dol op je Cemal zegt Billy, voordat ze hem een dikke knuffel geeft. Ik ook op jou Bil antwoordt Cemal en het spijt me.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *