Billy en René praten hun ruzie uit

Billy en René praten hun ruzie uit

Het was een hectisch weekend voor Billy. Haar ruzie met Cemal en Johan is volledig uit de hand gelopen en hoewel de mannen vandaag niet meer verkleed rondlopen, zit het Billy nog steeds dwars. Cemal en Johan praten niet meer met haar, dus de spanning hangt er nog altijd. Billy besluit uiteindelijk met René te praten. Ik ga niet meer elkaar ontwijken. Kennelijk heb ik jullie heel erg boos gemaakt. Ik zou graag willen horen wat dat is begint ze het gesprek. René begrijpt het en hij vertelt zijn kant van het verhaal. Hij vindt het jammer dat Billy op het laatste moment besloot haar geld niet aan hem te geven maar wat hem het meest heeft teleurgesteld is hoe ze op José heeft gereageerd. Dit snapt Billy en ze moet toegeven dat José ook ergens gelijk had. Het was niet haar bedoeling om de bom zo te laten ontploffen. Vervolgens legt ze uit hoe rot ze zich voelt. Cemal en Johan voelden als echte vrienden voor haar en het feit dat ze om één fout haar nu negeren, doet haar pijn. Ik heb het zo vaak voor hun opgenomen en nu word ik afgestraft op één klein foutje gaat Billy zuchtend verder. René snapt Billy haar gevoel hierin. Ik ben een mens, ik maak ook fouten benadrukt Billy stellig. Als de twee nog een tijdje over de situatie gepraat hebben staat ze op. Kom op, zand erover en ze geeft René een dikke knuffel. Alles lijkt weer goed tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *