Johan, Cemal en René gaan vier dagen toneelspelen, uit protest

Johan, Cemal en René gaan vier dagen toneelspelen, uit protest

Cemal en Johan waren afgelopen avond nog altijd bezig met hun grote toneelspel en als ze buiten in hun verkleedpakjes weer onverstaanbaar naar elkaar aan het brabbelen zijn, komt René erbij staan. Jullie zijn echt raar zegt hij hoofdschuddend. Cemal en Johan lichten hun gedrag toe. We zijn het gezeik zat. Dus we gaan toneelspelen, vier dagen lang tot de stemming legt Johan uit. En voegt eraan toe dat de twee Billy en Romy over hun heeft horen praten en dat dit op het zachtst gezegd niet echt aardig was. Dit kan Cemal beamen. Zo heftig zijn wij nog niet eens geweest benadrukt. René heeft op zijn beurt ook Romy en Billy horen praten en snapt waarom Johan en Cemal dit rare protest houden. Is er niet nog een pakkie vraagt hij dan. Deze vraag zint Cemal en Johan wel en samen zoeken ze ook een pak uit voor René. René besluit dus ook mee te doen met dit “protest”. Maar gaan de heren dat ook echt volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truuske at 10:08

    Is er nu dan eindelijk iemand die ziet hoe Bil is!! Ze moet eens flink onderuit gehaald worden, dan voelt ze ook hoe anderen zich voelen, of het helpt is maar de vraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *