Cemal en Johan zorgen nog voor meer irritatie bij Billy en Romy

Cemal en Johan zorgen nog voor meer irritatie bij Billy en Romy

Afgelopen avond was Romy nog altijd boos rondom de rap van Johan en Cemal. Ze riep dan ook boos naar Cemal dat hij een toneelspeler is. Dit brengt Cemal en Johan op ideeën. De mannen gaan op zoek naar leuke verkleedkleren en trekken allebei een raar pak aan. Een pruik mag natuurlijk niet ontbreken. De toneelspelers van Utopia zegt Cemal vervolgens trots en de twee geven elkaar een high five. Alleen we spelen geen toneel voegt hij eraan toe. De rest van de groep reageert lachend als Cemal en Johan in hun verkleedkleren aan de eettafel komen. Billy en Romy nog altijd boos over de rap reageren meteen. Misschien heeft die jongen aandacht te kort roept Billy naar Romy, doelend op Johan. Als antwoord hierop schiet Romy in de lach. Ik lach niet om hun hoor roept ze snel, voordat Cemal en Johan denken dat ze hun grap ook maar iets van grappig vindt. Ondertussen trekken Cemal en Johan zich niks van de opmerkingen aan en in een zelfverzonnen taaltje brabbelen de twee onverstaanbare dingen naar elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *