Cemal en Johan maken een rap over alle chaos van vanmiddag

Cemal en Johan maken een rap over alle chaos van vanmiddag

Cemal en Johan zijn in een melige bui en besluiten een rap te schrijven die lijkt te gaan over de gebeurtenissen van vandaag. En dan met name over de ruzie tussen José en Billy. Ondertussen luisteren Beau en Romy ze stiekem af. Vooral Romy kan haar oren niet geloven. Waarom gebruiken ze het woord slangenkuil vraagt ze verbaasd aan Beau. En besluit gelijk Billy te halen, want ze vermoedt dat de rap over hun twee gaat. De twee  lopen wat later het cordwood in. Over wie gaat deze onzin, gaat het over mij?! begint Billy gelijk als ze naar binnenloopt. Vooral Johan reageert geïrriteerd, hij wil niet dat Billy zich met de rap bemoeit. De mannen vinden het absurd dat Romy hun twee heeft afgeluisterd maar dat is niet het punt waar Billy over wil praten, ze wil graag weten over wie het gaat. Heel goed dat jullie hier iemand mee kapot willen maken gaat ze  verder. Cemal ontkent dat de rap over Billy en Romy gaan, maar blijkbaar niet overtuigend genoeg. Billy raakt geïrriteerd en er start een flinke discussie tussen haar en Johan. Ik weet nu wat onze vriendschap waard is zucht Billy en boos stormt ze het cordwood uit. Gelukkig heb ik m’n stemmen nog niet bedacht schreeuwt ze nog dreigend na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:40

  Billy mag Johan niet, ja an me hoela.
  Waarom gaat ze dan elke keer achter hem aan.
  Waarom laat ze hem toe op haar slaapplek.
  Ze kan hem ook zeggen ik wil je hier niet hebben
  Maar ze hoopt elke keer weer dat hij blijft “slapen “

 2. joes at 23:04

  wat een walgelijke personen zijn die billy en romy toch. constant luistervinkje spelen, de boel manipuleren en altijd maar roddelen over anderen. als het dan uitkomt weten ze zogenaamd weer van niets en zijn ze beledigd en boos. bah, gauw naar huis met zulke figuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *