José beschuldigd Billy van het maken van een complot

José beschuldigd Billy van het maken van een complot

Na het tellen en het verdelen van het verdiende geld blijkt dat Fay op de eerste plek staat waardoor zij het meeste kans maakt op de vrijstelling. José, Jacco, Cemal en Johan hebben hun geld aan René gegeven om hem de grootverdiener te maken. Dit is helaas niet gelukt en René moet het nu dan ook doen met een voorlopige tweede plek. Vlak voor de groep uit elkaar gaat wil José nog even wat zeggen. Het valt haar tegen dat er afspraken en complotten worden gemaakt en deze vervolgens niet worden nagekomen. Fay kijkt met grote ogen naar José. Wat bedoel je vraagt ze zich hardop af. Was er dan toch een pact tegen haar? Iets wat iedereen in de afgelopen week ontkend heeft. José heeft echter geen oog voor Fay. Ze richt zich op Billy. Volgens haar heeft Billy geopperd om met een groep het geld aan René te geven om hem zo de vrijstelling te kunnen geven en deze van Fay te ontnemen. Maar achteraf bleek het een persoonlijke kwestie te zijn tussen jou en Fay, en nu dat is uitgesproken haak je af gaat ze verder. Volgens Billy is dit alles behalve de waarheid. Jacco en Noah hebben dat idee geopperd roept ze kwaad. Het duurt niet lang voor een groot deel van de bewoners zich met de discussie bemoeit en iedereen door elkaar schreeuwt. Als ook Romy roept dat ze kwaad is reageert José fel. Jij moet je mond houden want jij was er ook bij voegt ze eraan toe. Demi en Fay kijken elkaar verbaasd aan. Tijdens deze ruzie komen er een hoop geheimen op tafel te liggen en dit zal dan ook niet het laatste zijn wat erover gezegd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:06

    Oh wat ben ik blij dat José eerlijk zegt wat er aan de hand is en Billy aanpakt! Hoop dat ze dit volhoudt! Het is en was zo gemeen en laag spel van Billy! En dan nu ontkennen! En zeggen dat het van Jacco en Noah afkomt!BAHBAH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *