De balans van de meest verdienende bewoner wordt opgemaakt

De balans van de meest verdienende bewoner wordt opgemaakt

Billy roept de groep bij elkaar. Vandaag was de laatste mogelijkheid om eventueel verdiend geld te schenken aan een andere bewoner, om zo iemand te kunnen helpen. Het is tijd voor iedereen om bekend te maken of ze geld zullen schenken, zodat er een tussenstand kan worden berekend. Billy neemt plaats voor de flipover en gaat alle bewoners af. Een voor een vertelt iedereen of hij of zij zijn geld houdt, of weggeeft aan een andere bewoner. Cemal is de eerste bewoner die zijn geld weggeeft, namelijk aan René. José, Jacco en Johan volgen Cemal zijn beslissing en schenken hun geld ook aan de René. Chipp besluit zijn geld aan Fay te geven. Alle overige bewoners houden hun geld zelf. Als Billy alle bedragen heeft opgeteld, blijkt dat Fay op de eerste plek staat met 5371,25 euro. Op de tweede plek volgt René met 2797 euro. Dit betekent nog niet automatisch dat Fay de vrijstelling gewonnen heeft. Want het geld wat de komende dagen nog wordt verdiend wordt bij deze bedragen opgeteld. Ook de verdiensten van de personen die hun geld aan René hebben geschonken, worden opgeteld bij zijn bedrag. De persoon die aanstaande dinsdagochtend, voor de stemronde het meeste geld heeft verdiend, wint.En krijgt vrijstelling om genomineerd te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:09

    Dat is toch niet eerlijk ,het ging om wat ze zelf verdiend hadden.
    En als Chipp zijn geld schenkt aan Fay kan hij zelf op de bank komen.
    Zal dan leuk zijn (maar dat lijkt me sterk) als Chipp op de bank kwam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *