Romy houdt zich flink bezig met de stemronde, ze droomt er zelfs van!

Romy houdt zich flink bezig met de stemronde, ze droomt er zelfs van!

Als Romy Demi en Fay tegenkomt gaat het al gauw over de stemronde. Romy zegt dat ze deze stemronde heel moeilijk vindt omdat er niemand naar huis wil.  Ik ben alweer geswitcht hoor zucht ze. Demi en Fay zijn het met haar eens maar hebben al wel een beslissing genomen. Een beslissing die ze nog niet met Romy willen delen. Ik droom er zelfs over gaat Romy verder. De tweeling begrijpt dat wel. Het is een spannende stemronde en niemand weet wat er gaat gebeuren. Op wie ga je stemmen dan? vraagt Fay nieuwsgierig. Maar hier laat Romy zich niet over uit. Wat ze wel vertelt is dat ze haar stemmen gaat verdelen maar ook dat is nog niet zeker. Ik ben gevoelig. Als er dan dingen gebeuren kan ik best snel switchen legt ze verder uit. Als je naar je gevoel luistert komt het wel goed benadrukt Demi haar aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:05

    Laten ze gewoon eerlijk zijn , ze weten gerust wel op wie ze gaan stemmen.
    Het zal me niks verbazen als het toch nog Linda en Madilia en José niet zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *