Wat houdt de bewoners deze ochtend van 30 september bezig?

Wat houdt de bewoners deze ochtend van 30 september bezig?

De potentiële bewoners zijn bekend, maar wat is er deze morgen nog meer in Utopia gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners ontwaken één voor één en beseffen dat de stemronde steeds dichterbij komt. Noah is als eerste wakker. Niet veel later openen Madilia, Cemal, Billy, Beau en José hun ogen. Madilia neemt vandaag een kijkje in het leven van Cemal. Met haar vlogcamera in haar hand doet ze precies wat Cemal ook doet en dit betekent dat ze na het ontbijt de gym induikt. Romy maakt zich ondertussen klaar en houdt zich bezig met de was. Als ze Demi en Fay tegenkomt bespreken ze op wie ze gaan stemmen. Linda en Beau beginnen hun dag, net als Cemal en Madilia, ook in de gym. Johan hangt ondertussen de lolbroek uit en weet Billy op de vroege ochtend al veel aan het lachen te maken. Al met al is het dus een rustige ochtend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *