Mel, Romeo en Senna zijn de potentiële bewoners

Mel, Romeo en Senna zijn de potentiële bewoners

De nieuwe potentiële bewoners zijn bekend! Dit keer gaat het om drie mannen. Mel, Romeo en Senna. In dit bericht stellen ze zich aan je voor. Wie vind jij de beste aanwinst? We vullen dit bericht snel aan met wat video’s!

Mel
Mel is 22 jaar en vrijgezel. Hij woont met zijn moeder in Amstelveen. In het dagelijks leven werkt hij bij het bloemen exportbedrijf van zijn vader. Mel heeft een vlotte babbel en talent in het verkopen van producten. In Utopia wil hij de markt naar een hoger niveau tillen en de bewoners meer laten genieten.

Romeo
Romeo is 19 jaar en woont samen met zijn zus en Spaanse moeder in het kleine dorpje Ulft in de Achterhoek. Afgelopen zomer heeft hij zijn opleiding afgerond en in het dagelijks leven werkt hij bij een supermarkt bij hem in de buurt. Utopia is voor Romeo geslaagd als hij de bewoners heeft kunnen helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen en als zijn eigen t-shirtlijn goed loopt.

Senna
Senna is 21 jaar en woont bij zijn ouders in Heemskerk. In het dagelijks leven werkt hij als groenteboer op de markt. In Utopia wil hij de akker gebruiken om groenten en fruit te verbouwen. In de winter wil Senna wintergroenten gaan verbouwen om hiermee stamppotavonden te organiseren, waarbij Jacco de muziek verzorgt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ikke at 16:56

    Utopia wordt echt een jongere opvang. Zou wel eens een paar ouderen met echt levenservaring in Utopia willen zien. Mensen die weten wat echt werken is en af en toe rustig een pilsje drinken . Opvallend dit stelletje losgeslagen wilde

  2. Sjakootje at 13:05

    Ja hoor, zo voorspelbaar, Demi ook tevreden, hoop wel voor haar dat die jongen er beter uit ziet dan chippie, loopt met 30 graden met ijsmuts op, lijkt wel een van de zeven dwergen.

  3. Marja at 10:43

    Ach ach , weer iemand met een t-shirtlijn en weer iemand die iets op de akker wil gaan verbouwen. Binnen de korste keren liggen ze allemaal op de bank te niksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *