Afgelopen avond kwamen er gasten in Utopia voor een feest wat er niet was

Afgelopen avond kwamen er gasten in Utopia voor een feest wat er niet was

Afgelopen avond schrikt Jacco als blijkt dat de mensen die het Utopia terrein op komen lopen, bezoekers zijn voor het Oktoberfest, het feest is namelijk verplaatst. Jacco nodigt de gasten binnen uit en stelt ze voor aan alle bewoners. Hij vraagt aan hen of ze geen mail hebben gehad dat het feest is verplaatst. Dit is helaas niet het geval, deze gasten hebben per mail de tickets geboekt. Jacco dacht dat hij iedereen gemaild had maar dit is er blijkbaar niet het geval. Sorry dat er geen Oktoberfest is maar we maken er gewoon een gezellige avond van vervolgd hij vrolijk. En biedt de gasten iets te drinken en te eten aan en gaan gezellig met elkaar op de bank zitten. Een halfuurtje later roept Demi verschrikt uit, ooh, er komen nog meer mensen aan Jac! Linda vindt de hele situatie nogal grappig en kan haar lach niet meer bedwingen. Billy vindt het dan weer niet zo grappig. Ik vind het echt schandalig roept ze uit met een hand voor haar mond. Jacco ontvangt ook deze gasten met een glimlach en zij lijken de verplaatsing van het Oktoberfest niet meer zo erg te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *