René en Madilia hebben het niet op bewoners die koste wat het kost Utopiaan van het jaar willen worden

René en Madilia hebben het niet op bewoners die koste wat het kost Utopiaan van het jaar willen worden

Afgelopen avond werd er gesproken over de Utopiaan van het jaar verkiezing. René ging het gesprek aan met Madilia. René heeft het niet zo op de bewoners die koste wat het kost Utopiaan van het jaar willen worden.

Er zijn mensen voor zichzelf, voor Utopia en voor die k*t titel begint René het gesprek. Ik denk dat het voor iedereen wel duidelijk is wie die titel heel graag wil reageert Madilia hem aan. Die mensen gaan over lijken gaat René verder. En Madilia weet op haar beurt niet zeker of degene die Utopiaan van het Jaar wil worden dat ook daadwerkelijk wordt. Ik denk dat wij het over dezelfde persoon hebben antwoordt René geheimzinnig. Ik vind het jammer dat geld verdienen nu als het belangrijkste wordt gezien door de meeste bewoners. Het moet meer gaan om zelfontplooiing. Madilia is het hier deels mee eens, zij vindt geld niet het belangrijkste maar wel fijn om er mooie dingen van te kunnen kopen. Maar het moet niet je hoofddoel in het leven zijn benadrukt ze  serieus. Ik vind normen en waarden erg belangrijk en dat je respect hebt voor elkaar. Over welke bewoner zullen Madilia en René het hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *