Madilia en Linda bespreken het opvallende gedrag van Noah

Madilia en Linda bespreken het opvallende gedrag van Noah

Afgelopen avond maken Linda en Madilia een rondje over het Utopia terrein en bespreken ondertussen het gedrag van mede bewoner Noah. Volgens mij zit hij echt k*t in zijn vel, hij is de hele dag alleen maar aan het klagen zegt Linda tegen Madilia. Madilia laat weten dat ze dit ook al heeft opgemerkt, vandaag bij de computers zat hij volgens haar ook alleen maar over van alles te klagen. Ik werd er op een gegeven moment echt moe van voegt ze er geërgerd aan toe. De twee weten niet zo goed waar dit aan ligt maar echt gezellig vinden ze het niet. Zou dat invloed hebben op de stemronde die eraan komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *