Beau opent de nieuwe B&B in Utopia

Beau opent de nieuwe B&B in Utopia

Beau heeft de caravan omgetoverd tot nieuwe slaapplek maar ook als B&B. De caravan is klaar en dus is het tijd voor een opening.

Ik heet jullie welkom bij de feestelijke opening van onze nieuwe B&B zegt Beau enthousiast tegen haar mede bewoners. Om de zomer af te sluiten heeft de ze niet gekozen voor drankjes maar voor lekkere ijsjes. Terwijl de bewoners genieten van hun coupe met ijs gaat Beau verder met haar praatje. Ze wil graag Bas bedanken omdat zij natuurlijk van hem de caravan cadeau heeft gekregen. Daarnaast bedankt ze Romy. Zonder jou had ik het nooit gekund, dankjewel voor je hulp voegt ze eraan toe , terwijl ze Romy haar lievelings chips overhandigt. Romy reageert dolblij en geeft Beau een dikke knuffel. Ik ben hier echt heel blij mee roept ze enthousiast uit. Beau vraagt daarna aan Billy of ze de caravan onder wil spetteren met verf. Billy springt op om deze taak op zich te nemen. Terwijl Billy de caravan van spetters voorziet vraagt Beau de rest van de bewoners om hun naam op de deur van de caravan te spuiten. De brwoners willen dit met alle liefde doen. De caravan en B&B is bij deze feestelijk geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:14

    Betaald Beau dat zelf of gaat het van de bv af.
    En vorige keer met het geld wat Madilia kreeg van Floor had iedereen commentaar dat het zo niet meer mag.
    Maar Beau mag het wel, beetje raar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *