Romy, Demi en Fay vinden dat Madilia echt moet veranderen, anders krijgt ze stemmen

Romy, Demi en Fay vinden dat Madilia echt moet veranderen, anders krijgt ze stemmen

Romy en de twins bespreken de naderende nominaties.

Het is het gesprek van de dag, de naderende stemronde. Ook Romy, Demi en Fay houden zich er erg mee bezig en bespreken hun meningen met elkaar. Romy vertelt de tweeling dat ze een gesprek heeft gehad met Madilia en dat ze haar heeft verteld misschien op haar te zullen stemmen. Het is dan een motivatiestem benadrukt ze tegen de twee. Het is ook bij Demi en Fay opgevallen dat Madilia de laatste tijd weinig motivatie heeft. Romy vertelt dat Madilia erg zoekende is en het moeilijk vindt haar plek te vinden. Maar vindt Romy, ze moet wel veranderen. Anders ga ik echt op haar stemmen benadrukt ze. Demi en Fay sluiten zich aan bij Romy haar mening. Ook René komt nog even ter sprake. Romy zegt dat ze denkt op hem te zullen stemmen. Ik vind dat hij te veel betrokken is geweest bij ruzies en gedoe de laatste tijd en daarom verdient hij een stem. Ik wil niet dat hij naar huis gaat maar hij kan niet tegen de één dit zeggen en tegen de ander dat sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:51

    Romy praat ook met iedereen mee , maar wat doet Romy zelf
    Ja ze wil dat Cemal meer met haar gaat op trekken, moet dat geklef dan net als dat andere stel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *