Madilia wil niet dat de bewoners denken dat zij niks bijdraagt

Madilia wil niet dat de bewoners denken dat zij niks bijdraagt

Madilia heeft eerder vandaag aan Billy verteld te willen stoppen met haar schoonheidssalon en zegt nu hetzelfde tegen Romy. Het moet wel nog even geheim blijven in verband met de aankomende stemming. Ze wil niet dat de bewoners nu denken dat zij niks bijdraagt aan Utopia en er zo voor zorgen dat ze stemmen over zichzelf afroept. Romy vertelt dat ze de afgelopen tijd merkte de dat Madilia zoekende is en daardoor zo nu en dan de indruk geeft weinig te doen. Het zorgde er zelfs voor dat ik met de gedachte zat om op jou te stemmen. Je weet dat je mijn vriendin bent en dat ik van je hou. Maar ik stem met mijn gevoel. Ik wil niemand naar huis hebben, daarom ga ik dit keer motivatiestemmen geven. Ik wil dan ook zeggen dat je nu echt moet gaan knallen. Ik wil niet op je stemmen, je bent mijn vriendin benadrukt ze.  Madilia kan zich helemaal vinden in het geen wat Romy zegt maar geeft aan dat ze nu simpelweg niet zo goed weet wat ze wil doen. Je bent zoekende”, vervolgt Romy. Maar je hebt het echt wel in je. Ook al maak je je een paar uurtjes per dag nuttig, dan ben je voor mij een echte Utopiaan voegt ze eraan toe. Madilia belooft op haar beurt een nieuwe passie te gaan zoeken en zich nuttig te maken. Het lijkt erop dat ze in ieder geval geen stemmen van Romy hoeft te verwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *