Johan probeert als “rechter” te onderhandelen over het gebruik van het penthouse

Johan probeert als “rechter” te onderhandelen over het gebruik van het penthouse

Al een tijdje heeft Billy het plan om een een Utopiaanse rechter in het leven wil roepen. Johan besluit vandaag het initiatief te nemen en verschijnt, met een toga aan en een pruik op in de loods. Samen met Billy, Romy, Chipp en Cemal wil hij een zaak behandelen. En neemt plaats achter zijn katheder, geeft een tik met zijn hamer en de rechtszaak gaat van start. De zaak die vandaag dient in Johan zijn rechtbank gaat over het gebruik van Billy haar penthouse tijdens de Ladies Night op 19 oktober. Chipp en Billy krijgen elk de ruimte om hun zegje te doen. Daarnaast worden natuurlijk ook getuigen gehoord. Rechter Johan blijft ondertussen streng maar rechtvaardig en zorgt ervoor dat alle argumenten tegen elkaar worden afgewogen. Als iedereen zijn zegje heeft gedaan komt de groep tot de conclusie dat ze nog geen echt besluit kunnen nemen. We draaien helemaal weg van waar het om gaat lacht Chipp. Gelukkig is dit allemaal nog niet bindend voegt Billy eraan toe. Maar we hebben wel meer vertrouwen in jou gekregen Johan vervolgd ze. Romy is vooral enthousiast over zijn outfit. Als jij dit elke keer draagt als je een uitspraak moet doen ben ik tevreden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *