Jacco en Linda hebben een goed gesprek en gooien alle frustraties eruit

Jacco en Linda hebben een goed gesprek en gooien alle frustraties eruit

Eerder vandaag hebben Madilia en Linda hun frustraties over Jacco besproken. Het feit dat Jacco in het rood staat maar toch spullen bestelt vinden ze niet kunnen. Jacco heeft via via over de frustraties van de twee gehoord en vindt dat ze het hem gewoon persoonlijk hadden kunnen vragen. Niet veel later zoekt Linda Jacco daarom op. De twee belanden in een lange discussie over rood staan en het bestellen van spullen. Ze schieten heen en weer van kleding kopen op de markt naar het pakken van elkaars boodschappen. Langzaam maar zeker lijken de twee steeds meer op één lijn te komen. Aan het einde van het gesprek zijn beide partijen overduidelijk blij dat de irritatie uit de lucht is. Het zat me niet lekker geeft Jacco toe. Ook Linda zegt  blij te zijn dat de twee hun frustraties hebben besproken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *