Madilia en Linda gaan vol op Jacco stemmen

Madilia en Linda gaan vol op Jacco stemmen

In het centraal van vandaag is gesproken over de financiële toestand van sommige bewoners. Er is duidelijk aangegeven dat wanneer een bewoner in de min staat, hij of zij geen geld meer mag uitgeven. Maar een paar uur later horen Madilia en Linda dat Jacco ondanks zijn negatieve saldo, toch sigaretten heeft besteld. Daarnaast schijnt hij een pakje sigaretten van de bv in zijn bezit te hebben. De twee zijn hier dus niet over te spreken en bespreken hun mening met Beau. Beau begrijpt de frustraties van haar mede bewoners en besluit Jacco aan te spreken. Dit komt bij Linda vandaan zeker? reageert Jacco als Beau hem confronteert. Jacco is het duidelijk niet eens met de frustraties van Linda en Madilia. Ik zit hier al zo veel maanden, ik deel altijd al mijn spullen uit en ik krijg nooit iets terug voegt hij eraan toe. Niet veel later bespreken Madilia en Linda hun frustraties over Jacco. Voor hen is zijn actie reden genoeg om op hem te stemmen. Ik ben erover uit, ik stem op hem zegt Linda. Madilia sluit zich hierbij aan en zegt volgende week op Jacco te stemmen. Zouden de twee dit plan echt doorzetten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *