Chipp is nog nooit zo gelukkig geweest sinds hij een relatie met Fay heeft

Chipp is nog nooit zo gelukkig geweest sinds hij een relatie met Fay heeft

Afgelopen avond hebben Fay en Chipp een intiem moment gehad en vandaag vertelt Fay er alles over aan Demi. Fay vertelt haar dat Chipp en zij afgelopen avond samen in bed lagen, toen Chipp met zijn vinger iets op haar voorhoofd schreef. Ze plaatst haar vinger op Demi haar voorhoofd en doet voor wat Chipp bij haar deed. Hij schreef ik… hou… stiekem… wel… van… Demi. Dus ik ging helemaal stuk natuurlijk vervolgd Fay. Demi moet hard lachen en Fay gaat verder met haar verhaal. Maar toen begon hij weer te schrijven en toen schreef hij ik… hou… van… jou! vertelt ze blij. Hij zei gewoon dat hij van me houdt voegt ze eraan toe. En hij zei ook nog dat hij in tijden niet zo gelukkig is geweest en dat hij echt heel erg blij is met hun relatie. Demi is ontzettend blij voor haar en geeft haar een dikke knuffel. En Fay, straalt van oor tot oor en het lijkt er niet op dat die glimlach vandaag nog zal verdwijnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:55

    In tijden niet zo gelukkig , en van de week hadden ze ruzie
    En ze zei nog van ik weet niet of ik van hem hou ,hij houd meer van mij dan dat ik van hem doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *