Demi, Fay en René spreken af weer normaal met elkaar om te gaan

Demi, Fay en René spreken af weer normaal met elkaar om te gaan

Sinds een paar weken kunnen Chipp en René het niet zo goed met elkaar vinden. En dit heeft ook flinke invloed gehad op de relatie tussen René, Demi en Fay. Er was onenigheid over onder andere de financiën maar de tweeling besluit vandaag dat het genoeg is geweest. Ze zoeken René dan ook op om het uit te praten. Zullen we gewoon weer normaal tegen elkaar doen? begint Fay het gesprek. René reageert positief en gaat graag op haar voorstel in. En geeft aan dat hij het lastig vond dat er zoveel spanningen waren en dat hij het erg vervelend vond dat hij daardoor zelfs overwoog om op sommige mensen te stemmen. Het drietal praat nog even verder en besluit dat het genoeg is geweest met de onenigheid. Vanaf nu zullen ze gewoon weer normaal met elkaar omgaan. Om het gesprek met vrolijk af te sluiten vertelt René de tweeling over bizarre droom die hij laatst gehad heeft, over niemand minder dan Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *