Linda denkt dat er vandaag een nieuwe bewoner naar Utopia komt

Linda denkt dat er vandaag een nieuwe bewoner naar Utopia komt

Sinds het vertrek van Bas is de komst van een nieuwe bewoner weer vaak onderwerp van gesprek. Met de stemronde in het vooruitzicht vraagt iedereen zich af wanneer er een nieuwe bewoner Utopia binnen komt lopen. Zo ook Madilia en Linda, de twee zijn erg benieuw wanneer ze iemand kunnen verwachten.

De twee besluiten dan ook dat ze niets willen missen en nemen plaats in de buurt van de poort. Ik hoop dat er zo meteen iemand komt zegt Madilia. Ook Linda kan niet wachten. Graag een leuke man, met een paar tattoos voegt ze eraan toe. Niet veel later komt Noah bij de twee vrouwen staan. Ik heb echt het gevoel dat er binnen nu en een half uur iemand binnen komt zegt Linda tegen hem. Maar Noah is het niet met haar eens en denkt dat het nog iets langer zal duren. Een paar minuten later lijkt het erop dat Madilia en Linda gelijk gaan krijgen, als de poort opent en er een man naar binnen loopt. De twee beginnen te juichen en roepen enthousiast over het terrein dat er een nieuwe bewoner is gearriveerd. Maar hun enthousiasme verdwijnt al snel als blijkt dat de man niet lang in Utopia zal blijven. Hij komt namelijk voor de boodschappen en is op zoek naar René. De twee kunnen hard lachen om het misverstand en lopen giechelend met de man mee richting de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *