Demi en Fay geven alle vrouwelijke bewoners een kledingstuk uit hun winkel cadeau

Demi en Fay geven alle vrouwelijke bewoners een kledingstuk uit hun winkel cadeau

Niet lang na het centraal van vandaag komen de vrouwen, op verzoek van Fay, wederom samen rond de grote tafel. Als iedereen zit neemt ze het woord en vertelt ze dat ze iets wil laten zien. Samen met de groep loopt ze naar de winkel en begint ze haar verhaal. Demi en zij hebben alle paspoppen aangekleed in de stijl van alle Utopia vrouwen. Daarnaast vertelt ze dat Demi en zij alle meiden een kledingstuk cadeau doen. Wij hebben nooit de indruk willen wekken dat alleen wij kleding uit de winkel mogen dragen voegt ze er verder aan toe. De andere vrouwelijke bewoners reageren positief en het gebaar van de tweeling wordt enorm gewaardeerd. Ik vind het echt top zegt Romy enthousiast waarna ze Fay en Demi een dikke knuffel geeft. Ook alle andere vrouwen zijn blij en bedanken de tweeling uitbundig. De Utopia vrouwen zijn duidelijk opgelucht dat het kleding issue eindelijk opgelost lijkt te zijn. Er wordt nog even nagepraat over de winkel en Fay en Demi geven aan dat ze samen met Linda en José, willen nadenken over kleding voor een maatje meer. Zo betrek je iedereen vult Romy enthousiast aan. Vervolgens volgt er nog een groot applaus voor Demi en Fay en alle vrouwen gaan ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *