Madilia wil stoppen met haar salon

Madilia wil stoppen met haar salon

Madilia en Billy lopen samen naar de schommelbank. Madilia wil graag wat bespreken. Ik heb altijd al een schoonheidssalon willen hebben begint ze. Maar ik kom er hier achter dat dit het op deze manier niet is. En legt verder uit dat ze enorm geniet van het contact met klanten en graag alle nieuwe technieken wil uitproberen. Maar die twee dingen zijn nou juist lastig in Utopia. Het maakt me niet gelukkig hier en daarom heb ik er de laatste tijd niet veel mee gedaan sluit ze haar uitleg af. Billy reageert rustig en positief en zegt tegen Madilia dat ze het fijn vindt dat ze een knoop heeft door gehakt. Volgens Billy is Utopia juist een plek waar ruimte is om dingen te proberen en is het helemaal niet fout dat ze er nu achter komt dat bepaalde dingen toch niet zo goed werken voor haar. Madilia antwoordt  dat ze die ruimte ook heel erg heeft gewaardeerd maar toch geeft de salon haar niet de voldoening waar ze op hoopte. En vraagt Billy om nog even niets te zeggen over de toekomst van de salon. Dit omdat ze dat graag zelf wil doen. De twee praten nog even verder en na het gesprek gaan ze ieder weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:03

    Waarom bespreekt ze dit met Billy , Billy is niet te vertrouwen.
    Want Billy geeft haar echt wel stemmen ook zei ze laatst van niet.
    Ze kunnen beter Billy eruit stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *