Linda oppert bij José en Madilia het idee om op Billy te stemmen

Linda oppert bij José en Madilia het idee om op Billy te stemmen

Nadat Billy en José na het bekendmaken van de voorlopige tussenstand een flinke ruzie hebben gehad, lucht José haar hart bij Linda. Ik wilde het gewoon even gezegd hebben. Ik zie er misschien pussy uit maar dat ben ik niet meldt ze haar. Linda complimenteert haar voor haar gedrag van net en zegt dat ze het goed gedaan heeft. De twee praten verder in de kas, waar ook Madilia bij komt zitten. José is absoluut niet te spreken over Billy en heeft heel erg het gevoel dat ze de boel manipuleert. Ik vind het gewoon sneu wat ze doet vervolgd ze gefrustreerd. Ook Linda is dat opgevallen en zij oppert het idee om dinsdag met zijn drieën op Billy te stemmen. De drie vrouwen zijn overduidelijk niet blij met de huidige situatie en ze belanden in een verhit gesprek, waarin vooral alle irritaties over Billy naar boven komen. Kan Billy veel stemmen van hen verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Martje at 19:58

    Ik hoop zo dat er meer mensen zullen zijn daar die nu zien hoe gemeen Billy eigenlijk is. Zij is wel begonnen met het complot, want zij ging eerst naar Madillia en Linda om te vragen het geld bij elkaar te leggen. Nu doet ze net of ze zo eerlijk is en alles altijd open en eerlijk zegt. Nou echt niet!

  2. Rina at 13:34

    Complimenten voor José, eindelijk iemand die eerlijk is en die zijn mond open durft te doen tegen dat stiekeme gedoe, Eerst geeft Billy aan wie het meeste geld heeft en als ze dan ziet wie komt er een complot tegen haar. Verdiend is gewoon verdiend klaar.

  3. vijde dimensie at 12:55

    ik denk het wel en zou terecht zijn ze leert echt nooit heeft maand op maand de publieksstem en blijft een veel te grote mond hebben onaangenaam gewoon. er is toch een rede om iemand keer op keer de publieksstem te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *