Romy speelt opent kaart over het complot waarvan ze beschuldigd wordt

Romy speelt opent kaart over het complot waarvan ze beschuldigd wordt

Tijdens de discussie tussen Billy en José is er voor Demi en Fay veel duidelijk geworden. Fay liep al een tijdje rond met het idee dat er een complot tegen haar zou zijn. Dit werd door alle bewoners ontkend maar José maakt hier een eind aan. Zij geeft openlijk toe dat er was afgesproken om het geld aan René te geven. Hier worden ook de namen van Billy en Romy bij genoemd en dit roept veel vragen op bij de tweeling. Een week geleden heeft Fay nog aan Romy gevraagd of zij iets afwist van een complot of gesprekken die er onderling waren geweest. Romy gaf toen aan er niks van te weten maar Romy besluit nu toch maar open kaart te spelen.

Ik wil mezelf niet indekken maar ik wil toch even met jullie praten begint Romy het gesprek. En vertelt ze dat er een aantal weken geleden gesprekken zijn geweest. Maar jij bent nooit aan bod geweest benadrukt ze terwijl ze Fay aankijkt. Het ging er juist om dat een aantal mensen René wilden beschermen voegt ze eraan toe. Op dat moment sluit ook Billy aan bij het gesprek. Ze is op zijn zachtst gezegd niet blij met wat er zojuist is gebeurd maar laat Romy haar verhaal afmaken. Romy doet ondertussen nog steeds haar uiterste best om Demi en Fay uit te leggen dat ze niet betrokken is geweest bij een complot tegen Fay maar dat ze er wel over heeft nagedacht haar geld aan René te geven. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan en dat is mijn keuze. Daarnaast hoef ik aan niemand te vertellen in welke gesprekken ik heb gezeten gaat ze verder. Na het verhaal van Romy vertelt Fay hoe zij de hele situatie heeft ervaren. Maar ik ben blij dat jullie je geld niet hebben weggegeven sluit ze af waarna de vrouwen elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *