Billy vindt het niet terecht dat José haar heeft aangesproken om haar keuzes

Billy vindt het niet terecht dat José haar heeft aangesproken om haar keuzes

De aanvaring tussen Billy en José houdt de rest van de groep flink bezig. Billy, Romy en Chipp belanden in een gesprek en zijn het alle drie niet eens met wat José zojuist allemaal tegen Billy heeft gezegd. Chipp laat weten dat hij José niet vertrouwt. Dit is nu al het derde ding wat ik heel para vind van haar meldt hij aan zijn mede bewoners. Ook Romy vindt dat José zich niet moet bemoeien met Billy haar keuzes. Je bent net binnen zeg, doe een stapje terug voegt ze eraan toe. Billy zelf zegt dat ze zich sterk voelt in de keuze die ze heeft gemaakt en dat ze absoluut niet vindt dat ze iets fout gedaan heeft. Ik hoef echt geen verantwoording af te leggen aan mevrouwtje José vervolgd ze fel. Romy en Chipp geven haar helemaal gelijk. Noah die zich ook bij het gesprek heeft aangesloten, kon zijn ogen niet geloven tijdens de ruzie van daarnet. Wat is dit een heftig spelletje zeg zucht hij. Ook Chipp vindt het absurd dat deze situatie is ontstaan. Het is echt een slangenkuil. Nu zitten ze ook weer met zijn drieën te praten in de kas gaat hij verder. Romy besluit het gesprek een positief einde te geven. Jongens ik vind het prachtig dit. Er gebeurt eindelijk weer wat sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 16:32

  Het wordt te warm onder haar voeten (Billy ) ze is gewoon een heks daar in Utopia denkt dat zei alles mag zeggen en de andere niet KLASSE JOSÉ

 2. anneke at 12:34

  Jullie praten er och ook over jullie in de loods , zij in de kas.
  Ik hoop echt dat Billy er uit gaat .
  Ze stookt het hele stel op, om al die drie te gaan stemmen.
  En ze krijgt haar zin ook nog.
  Want zo zijn de tweeling boos op Romy en Billy , en laten ze zich door gemeen te spelen weer over halen.

 3. roos at 09:16

  Wat erg zeg! Nu heeft Jose’ het gedaan?, is zij de boeman?
  De kijkers/streamers weten wel beter.
  Eindelijk eens iemand die de Koningin van Utopia durft aan te spreken op haar gekonkel, gedraai en gelieg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *