Gaat Chipp toch verhuizen van slaapplek?

Gaat Chipp toch verhuizen van slaapplek?

José heeft een tijdje geleden het idee geopperd om met Chipp van slaapplek te ruilen. Dit zou betekenen dat Chipp bij Demi en Fay komt te slapen en José het bed naast René in gebruik neemt. Chipp is nog niet ingegaan op dit aanbod omdat hij hier goed over na wilde denken. Aangezien hij wat minder goed overweg kan met René lijkt het hem misschien toch een goed idee om te ruilen met José. Ik ga of heel laat naar bed, of ik doe alsof ik al slaap om een gesprek te voorkomen vertelt hij aan Demi en Fay. Demi is iets minder enthousiast. Het lijkt me heel gezellig als je hier komt slapen maar we zijn al zo veel samen. Gaan we ons dan niet weer irriteren? Daar ben ik bang voor voegt ze eraan toe. Chipp begrijpt wat Demi bedoelt maar geeft aan dat hij toch echt weg wil bij René. Misschien kunnen we het gewoon een tijdje proberen oppert Fay dan. Op dat moment wordt het drietal onderbroken door Romy. Als Romy hoort van de plannen adviseert ze de tweeling om er niet aan te beginnen. Ik zou het echt niet doen benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *