Romy legt uit waarom ze haar geld niet aan René heeft gegeven

Romy legt uit waarom ze haar geld niet aan René heeft gegeven

Nadat Romy open kaart heeft gespeeld bij Demi en Fay gaat ze het gesprek met René aan. Het zit Romy namelijk niet lekker dat ze op een volgens haar, verkeerde manier is neergezet en ze wil dit rechttrekken. Ik heb ook bij gesprekken gezeten en ik heb ook met jou gepraat begint Romy het gesprek. En ik wil niet dat je naar huis gaat gaat ze verder. Daarom heb ik overwogen mijn geld aan jou te geven en je zo vrijstelling te bezorgen. Maar op het laatste moment heb ik besloten dit niet te doen. Ik weet en voel dat jij geen stemmen gaat krijgen benadrukt ze. René stelt haar gerust en zegt dat hij het helemaal begrijpt. Ik ben ook weer rustig. Eerst dacht ik dat ik negen stemmen zou krijgen. Maar als ik op de bank kom, ga ik lekker op die bank zitten voegt hij eraan toe. Ik voelde mij erg vereerd dat een groot deel van de groep hun geld aan mij wilde geven maar ik vind het prima dat niet iedereen dit gedaan heeft. Met een goed gevoel verlaat Romy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:46

  Wat zijn die twee gemeen bezig ( Romy en Billy)
  Als ze iemand hun geld geven hoeveel dan ook , ze hebben het misschien zelf wel nodig.
  Ik ga echt hopen dat er mensen zijn die op de oude garder hun stem uit brengen.
  B.V.B Romy & Billy.
  Die twee houden vooral de tweeling voor de gek met hun spelletje.
  Ik mag de tweeling ook niet , maar eerst R & B eruit kijken hoe het anders gaat worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *