Cemal noemt Romy erg beïnvloedbaar

Cemal noemt Romy erg beïnvloedbaar

Nadat Billy boos is weggelopen, blijft Romy met Cemal en Johan achter. Ze vraagt zich af waarom de twee mannen de rap hebben geschreven maar al snel veranderd het gesprek ook in een felle discussie. Cemal legt aan Romy uit dat het hem opvalt dat ze erg beïnvloedbaar is. Volgens hem loopt Romy snel mee met anderen en kan ze niet neutraal blijven. Het feit dat ze besloot om geld aan René te geven, zodat hij vrijstelling kreeg en dat ze de hele week niet omging met de twins en Chipp, is voor hem het bewijs. Ik heb wel mijn eigen mening, hier doe je me echt pijn mee reageert Romy. En begrijpt niet wat Cemal bedoelt en is het er totaal niet mee eens. De ruzie blijft maar doorgaan en de twee lijken elkaar niet te begrijpen. Romy is er helemaal klaar mee en ze haalt weer het onderwerp aan, waar ze Cemal al vaker op heeft aangesproken. Dit is de laatste keer dat ik naar jou toe kom om te vragen waar je mee zit, want andersom gebeurt het nooit laat ze aan het einde van het gesprek aan Cemal weten. Laten we hopen dat de avond verder gezellig verloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:06

    cemal heeft gelijk. romy heeft geen eigen mening, lult met iedereen mee, roddelt over iedereen en als dan puntje bij paaltje komt, geeft ze altijd billy gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *