Romy en Billy zijn nog altijd erg kwaad op Cemal en Johan

Romy en Billy zijn nog altijd erg kwaad op Cemal en Johan

Nadat Romy en Billy boos weg zijn gegaan uit de cordwood besluiten ze samen nog even te overleggen wat er nou allemaal gebeurt. Romy is woest en vertelt aan Billy dat ze een nep persoon is genoemd door Cemal. Toch weet Romy waar het fout is gegaan. Romy en Cemal hebben afgesproken om niet met elkaar te overleggen wat ze gaan doen met de stemmingen. Dit hebben ze uiteindelijk niet volgehouden. Hierom hebben ze nu ruzie, denkt ze. De twee besluiten het gesprek verder te bespreken in de loods. Ze zijn het erover eens dat Johan, Cemal slecht beïnvloedt. De bewoners in de loods reageren verward, aangezien Romy aan het klagen is over haar vriend. Terwijl dit gebeurt gaan Johan en Cemal rustig door met het maken van hun rap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *