Cemal en Johan willen dat Chipp meedoet met de veelbesproken rap

Cemal en Johan willen dat Chipp meedoet met de veelbesproken rap

We schrijven nog maar een berichtje over de veelbesproken rap. Afgelopen avond was dat nogal onderwerp van gesprek. Zo willen Cemal en Johan dat Chipp meedoet aan de rap.

Cemal en Johan lijken zich niks aan te trekken van de boze Billy en Romy, want ze zijn nog steeds druk bezig met hun rap. Johan haalt in de loods Chipp op. Je hebt vast wel gehoord dat we bezig zijn met een rap en jij bent de man van de rap zegt hij tegen zijn mede bewoner. En legt uit dat ze nog een derde couplet nodig hebben. Chipp voelt op zijn beurt de bui al hangen. Ik word in deze narigheid meegenomen lacht hij. In het cordwood laten Cemal en Johan hun opgenomen rap horen. Chipp vraagt aan de twee of de rap echt over Billy gaat. Het antwoord van Cemal is duidelijk. Dat heeft ze zelf veroorzaakt. Als je ergens een bom gooit moet je niet zelf weglopen vervolgd hij wijs. Daarna is het tijd voor Chipp om de rap te beluisteren en hij kan zijn lach niet inhouden als hij de tekst hoort. Een 10 voor de timing en de performance grapt hij. Maar of hij echt wil meedoen, weet hij nog niet. Ik vind het nogal gewaagd legt hij uit. De mannen spreken af dat Chipp de rap nog een paar keer zal luisteren en morgen (vandaag dus) besluit of hij meedoet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:10

    Mag niet meedoen van de tweeling die vinden het zielig voor Romy en Billy.
    Maar nu moet het eens ophouden met dat gepest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *