Chipp, Demi en Fay vertellen José en René over de slaapplek ruil

Chipp, Demi en Fay vertellen José en René over de slaapplek ruil

Demi en Fay pakken hun vlogcamera erbij en gaan samen met Chipp naar José om te vertellen wat ze net hebben besproken. José kijkt op en vraagt of ze weg moet. Nee hoor, we hebben een besluit genomen. We gaan vandaag de bedden verplaatsen zegt Fay vrolijk. José reageert blij, dan ligt ze eindelijk iets dichter bij het toilet. Ik denk dat ik er heel veel spijt van ga krijgen laat Chipp lachend weten. Van José mag hij altijd terug als hij daadwerkelijk spijt krijgt, laten we afspreken dat het een proef is voegt ze eraan toe. Volgens Fay moet deze regel dan ook voor José zelf gelden. Daar is iedereen het mee eens. Romy en Cemal komen ook bij het gesprek staan en beloven dat, als zij naar huis gaan hun caravan voor Chipp is. Demi, Fay en Chipp steken als grapje hun hoofden bij elkaar en fluisteren dat ze komende stemrond op Romy en Cemal gaan stemmen. Oh nee, we hebben ons eigen graf gegraven, Cemal zegt Romy sarcastisch. De hele groep lacht hierom. René komt voorbijlopen en de tweeling rent hem achterna. Ook aan hem vertellen ze het nieuws en hij vindt het helemaal prima. Iedereen lijkt blij met deze nieuwe slaapsituatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 20:07

    Dat lijkt me voor Demi érg moeilijk en vervelend als Fay en Chipp samen zitten te liefkozen, praten, enz.. en daar steeds bij aanwezig moeten zijn! En dan ook nog in hetzelfde bed met zijn drieën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *