Op wie gaan Chipp, Fay en Demi stemmen?

Op wie gaan Chipp, Fay en Demi stemmen?

Nadat Demi, Fay en Chipp hebben besloten dat ze voortaan met z’n drieën in het kasteel zullen slapen, praten ze verder over de stemronde van morgen. Alle drie weten ze nog niet zeker wie hun stemmen verdient en er zijn duidelijk nog twijfels. Volgens Chipp doet Madilia er momenteel alles aan om haar eigen hachje te redden. En beweert dat zij de bui voelt hangen en stemmen verwacht, hierdoor onderneemt ze nu ineens actie en stopt ze met de salon. Ik vind dat ze stilstaat, ze heeft kansen gehad voegt Chipp er zuchtend aan toe. Demi en Fay begrijpen wat hij bedoelt en zijn het ermee eens. Toch is Demi er niet van overtuigd of ze wel op Madilia gaat stemmen.  Ik vind het lastig om op Madi te stemmen merkt ze twijfelend op. Deze maand heeft ze bijvoorbeeld 360 euro verdiend, meer dan Linda voegt ze er nog aan toe. Ik weet het allemaal even niet meer en wil er nog verder over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:27

    Het gaat niet om geld wat iemand inbrengt.
    Ze hebben een hekel aan een paar mannen , heb dan de moet om op hem te stemmen.
    En luister niet wat Chipp zegt jullie kunnen toch zelf nadenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *